Netwerkeveluatie Palliatieve Zorg

Fibula ondersteunt netwerken palliatieve zorg met het project NePal bij het stapsgewijs ontwikkelen van een methode om de samenwerking en de resultaten binnen een netwerk te evalueren ten behoeve van doorontwikkeling naar toekomstbestendige netwerken waarbij reflecteren, leren en verbeteren centraal staan. 

De projectnaam is een afkorting én een metafoor voor samenwerken en een gezamenlijk doel nastreven. NePal is een mooi land, waar op de grens met China de hoogste berg van de wereld staat. Het project netwerkevaluatie vertoont veel overeenkomsten met een bergbeklimming, waarbij samenwerken en een gezamenlijk belang voorop staat. Samenwerking met netwerken palliatieve zorg is essentieel bij de ontwikkeling van een netwerkevaluatie.  

Een keer per 2 maanden vindt een openbare review plaats over het project. Een review is een openbare bijeenkomst waarbij iedereen aan kan sluiten bij interesse. Tijdens deze review worden de voortgang van het project gedeeld en feedback gevraagd. Kijk in onze agenda voor de eerstvolgende review.