Even voorstellen: Fieke Donkers

21-1-2022 nieuwsflits
Even voorstellen: Fieke Donkers

Even voorstellen: Fieke Donkers

Maandag 3 januari ben ik begonnen als coördinator Netwerk Palliatieve Zorg Zeeland. Mijn roots liggen in algemeen maatschappelijk werk. Ik bood psychosociale begeleiding en schuldhulpverlening aan mensen met diverse problematieken en achtergronden. In dit werk is bij mij al het zaadje ontstaan om te netwerken en partijen te verbinden. In samenwerking met andere partijen heb ik meegewerkt om verschillende projecten op te zetten binnen de gemeente Woensdrecht. Na een klein uitstapje te hebben gemaakt naar het CJG in Steenbergen, ben ik als POH-GGZ aan de slag gegaan bij een aantal huisartsenpraktijken. In het afgelopen jaar heb ik ook als coördinator bij Mentorschap Zeeland gewerkt. Door al deze verschillende ervaringen heb ik én mijn netwerk steeds verder weten uit te breiden, maar ook mijn kennis op diverse gebieden.

Binnen de palliatieve zorg werken hele betrokken zorg- en hulpverleners, die zich vol inzetten om hun werk zo goed mogelijk te doen. Ik kan mij voorstellen dat dit zwaar, maar ook heel mooi en dankbaar werk is. Wat ik als netwerkcoördinator wil bijdragen is dat zorg- en hulpverlening goed op elkaar afgestemd is, zodat er in Zeeland goede palliatieve zorg gegeven wordt aan patiënten en hun naasten. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er ook aandacht is voor degene die de zorg leveren. Hoe zitten zij erbij, hoe houden zij het vol, hebben zij tijd en ruimte om even te kunnen spuien, enz.

Er valt voor mij nog enorm veel te leren over de palliatieve zorg, dus ik maak ook graag gebruik van jullie als netwerk. Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 06-83568903 of via de mail fdonkers@zeeuwsezorgschakels.nl Mijn werkdagen zijn ma, di, woe (ochtend) en do. Graag kom ik ook met je in contact via LinkedIn: (3) Fieke Donkers | LinkedIn

‹ Terug naar overzicht