NePal Update review #5

27-11-2021 nieuwsflits
NePal Update review #5

NePal Update review #5

Laatste toets vóór de pilots die in januari 2022 starten

Tijdens de 5de review van het project NePal (Netwerkevaluatie Palliatieve zorg) van 18 november is de vragenlijst over resultaten van het netwerk centraal gesteld. Zoals in een eerdere review is besproken, bestaat de methode uit twee delen. Tijdens deze 5de review is een van de delen voorgelegd.

Feedback tijdens de review

De aanwezige coördinatoren gaven als reactie op de gepresenteerde vragen dat ze deze goed op de toekomst van de netwerken gericht vonden, richting toekomstbestendige netwerken.

Er werden diverse waardevolle suggesties gegeven zoals: zorg dat er na afloop van de netwerkevaluatie voor het betreffende netwerk een aanbod is waar het netwerk mee verder kan, bv. een workshop die aansluit bij een thema waar het netwerk op wil doorontwikkelen.

Andere input had betrekking op de huidige term ‘netwerkevaluatie’; benadruk in de term meer dat het gaat om een groeimodel voor een netwerk. Mocht je een suggestie hebben voor een inspirerende naam, geef het dan vooral aan een van ons door!

Aanvullend op de feedback gaan twee netwerkcoördinatoren nog uitgebreider kijken naar de vragen netwerkevaluatie. Begin 2022 starten twee netwerken met de pilot. Tijdens de 6de review, komend voorjaar, staan de bevindingen uit deze twee pilots centraal. Tussendoor zal in de nieuwsflits relevante informatie over het project gedeeld worden.

Ilse, Mirjam, Eveline en Roos-Marie

‹ Terug naar overzicht