Update NePal

28-9-2021 nieuwsflits
Update NePal

Update NePal

Op 2 september vond de vierde review plaats van het project NePal (Netwerkevaluatie Palliatieve zorg). Tijdens deze review nam de projectgroep NePal de aanwezigen mee in de stappen die de afgelopen periode zijn gezet om te komen tot een Netwerkevaluatie.

Het Regenboogmodel van Pim Valentijn en het samenwerkingsmodel/ de bouwstenen van een netwerk van Common Eye zijn gekozen als basis voor de netwerkevaluatie. De keuze is toegelicht en voorgelegd aan de aanwezigen. Met elkaar is gesproken over deze keuze en er is waardevolle feedback gegeven. De modellen (inclusief aanvullende informatie) zijn nu ook te vinden op de besloten pagina van de Fibula website. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld.

In het najaar gaan een aantal pilots starten. De Netwerken die hebben aangegeven interesse te hebben in de pilot zullen binnenkort meer gedetailleerde informatie ontvangen over de inhoud en globale tijdsinvestering.

Tot slot werden de plannen voor de komende periode besproken, waarin naast de inhoud ook de vorm van de Netwerkevaluatie wordt uitgewerkt.

De volgende review staat gepland op donderdag 28 oktober van 15.00 – 16.00 uur.

Aanmelden is niet nodig.  

Ga hier naar de zoomlink voor 28 oktober:

28 oktober is de laatste review van dit jaar. Vanwege de drukte rond het einde van het jaar hebben we besloten om de eerste review weer in januari te plannen.

Neem voor vragen contact op met het projectteam.

Eveline van Drielen, Ilse Brummelhuis, Mirjam Segers, Roos-Marie Tummers

‹ Terug naar overzicht