Verschuivingen Fibula voor verbetering van onze ondersteuning

24-7-2021 nieuwsflits Nieuws
Verschuivingen Fibula voor verbetering van onze ondersteuning

Verschuivingen Fibula voor verbetering van onze ondersteuning

Aankomende maanden volgt er een aantal verschuivingen binnen Fibula. Vanuit de diverse bijeenkomsten en contactmomenten met de Netwerken, Consortia en Consultatieteams horen we een behoefte aan meer ondersteuning en samenwerking: adequater, intensiever en dichterbij. We willen hierin als eerste stap voorzien door ons anders te organiseren. Het aantal regioadviseurs breiden we uit van 4 naar 7 regioadviseurs, ingedeeld per consortium. Naast de regioadviseurs werken de projectadviseurs die zich richten op landelijke projecten zoals de ontwikkeling van de netwerkevaluatie en de doorontwikkeling van de Consultatiedienst, als ook gerichte ondersteuning bij vragen over governance, bekostiging, subsidieaanvragen etc.  

Mocht er in jouw regio een nieuwe regioadviseur komen, dan neemt deze persoon uiteraard rechtstreeks contact op met jou. Alle Fibula-collega’s blijven betrokken en de voor jullie bekende gezichten blijven dus ook. 

Sandra de Loos, een van de huidige regioadviseurs, heeft een nieuwe functie binnen Fibula. Zij gaat in de rol van bestuursadviseur Rob van Dam ondersteunen. De komende tijd richt zij zich op de strategische ontwikkeling van Fibula en het vraagstuk ‘governance’ binnen de Netwerken. Daarnaast blijft ze betrokken bij de ontwikkeling van het Nationale Programma Palliatieve Zorg II vanuit PZNL.

‹ Terug naar overzicht