Voortgang NePal

23-10-2021 nieuwsflits
Voortgang NePal

Op dit moment is de projectgroep bezig met het opstellen van de vragenlijst voor de netwerkevaluatie. We willen een aantal keuzes met jullie bespreken. Om dit goed voor te kunnen bereiden, willen we de review van donderdag 28 oktober verplaatsen naar donderdag 18 november van 15.30 tot 16.30 uur.

Pilots

De afgelopen periode stond in het teken van voorbereiding voor de pilots netwerkevaluatie die de komende periode plaats gaan vinden. Er is gesproken met een aantal netwerkcoordinatoren en leden van het netwerk over deelname. De vorm die we daarbij voor ogen hebben is:

• Startgesprek om doelstelling en werkwijze pilot te bepalen
  • Uitzetten van vragenlijsten onder netwerkleden
  • Begeleidende bijeenkomst om uitkomsten vanuit vragenlijsten te bespreken
  • Gezamenlijk opstellen plan voor doorontwikkeling o.b.v. uitkomsten bijeenkomst
  • Verwachte doorlooptijd van de pilot is ongeveer drie maanden.

Review 18 november

Tijdens de review van 18 november zal de focus liggen op de vragen uit de netwerkevaluatie. We blikken terug op de afgelopen periode en nemen de aanwezigen mee in de stappen die gezet gaan worden in de komende periode.

Aanmelden voor de review is niet nodig. Hieronder de Zoomlink voor de review van 18-11:

Meeting ID: 854 0514 5051

Passcode: 680925

(Op de besloten pagina van het project NePal op de website van Fibula is informatie over gebruikte modellen en zijn presentaties van de afgelopen reviews van dit jaar terug te vinden. Deze pagina wordt actueel gehouden.)